HTML

larisse

Olaszságokkal kezdtem, ma már a magyar politikába/közéletbe is belepofázok. Azért jó ide írni, mert legalább kevésbé fárasztom az ismerőseimet a kávéházi filozófiával.

Linkblog

Pünkösdisták és a fénysebesség átlépése

2008.04.30. 01:05 cpandacsoki

Ez a kép nagyon megtetszett nekem. Olyan, mintha valami karizmatikus vallási összejövetelt ábrázolna.

 Pedig ez az Air France - KLM küldöttség az Alitaliaval való tárgyalás közben. Biztos éppen magyarázzák nekik az olaszok, hogy garanciákat sem a szakszervezet részéről, sem a kormány részéről nem tudnak adni, de nyugodjanak csak meg, jó vétel lesz ez. Hamar elmenekültek, Berlusconi pedig adott a cégnek 300 millió euró tőkesegélyt, amit egyébként éppen 300 nap alatt él fel a cég, ami durván 9 euró évente per olasz állampolgár. Az EU-t meg majd lekenyerezik jó borokkal meg Milan díszpáholy helyekkel, hogy ne panaszkodjon a versenytörvény áthágásáért. 

Ez meg a mai vonatjegyem, nehezen olvasható rajta az érdekesség: 21:17 perckor nyomtatta ki az automata és 21:14 perckor pecsételtem le az autómatától 70 méterre (20 méter lépcső föl és 50 méter balra) levő vágánynál levő pecsételővel.  

 Mondjuk tényleg teljes erőből rohantam, hogy elérjem a 21:15-ös vonatot, hogy ne kelljen egy órát dekkolni a következőig, de a fénysebesség túllépése meglepett.

Szólj hozzá!

Címkék: berlusconi

A bejegyzés trackback címe:

https://isis.blog.hu/api/trackback/id/tr89448042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása