HTML

larisse

Olaszságokkal kezdtem, ma már a magyar politikába/közéletbe is belepofázok. Azért jó ide írni, mert legalább kevésbé fárasztom az ismerőseimet a kávéházi filozófiával.

Linkblog

Uzenet

2009.07.17. 22:20 cpandacsoki

Ma vilagvege hangulatom van, elszallt a munkahelyi gepemen a tap, az otthoni meghulyult, ures az agyam, nem tudom most helyrehozni, de ezt a rovid uzenetet meg akarom irni Bede Martonnak. Szerintem is akadt zavaroan gyenge bejegyzes a menonemmenon egy ilyen sztartol. De a Balaton soundos az nagyon jo volt, nem veletlen, hogy Lobernwein Norbert fesztivaligazgato felhaborodottan valaszolt. Remelem nem fogadod el a felkereset. Az igazan nagy az lesz, ha be is perel valaki egyszer hitelrontasert vagy valami hasonloert. Azert szivbol gratulalok es csak igy tovabb!

Szólj hozzá!

Címkék: balaton sound bede

A bejegyzés trackback címe:

https://isis.blog.hu/api/trackback/id/tr391252297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása