HTML

larisse

Olaszságokkal kezdtem, ma már a magyar politikába/közéletbe is belepofázok. Azért jó ide írni, mert legalább kevésbé fárasztom az ismerőseimet a kávéházi filozófiával.

Linkblog

EuroFunerali

2008.10.01. 22:07 cpandacsoki

Ma kaptam egy levelet az EuroFunerali-tól. Igényes, színes prospektus.  Milyen rendesek,  írják is, hogy a kliensek elégedették és ők a La vera alternativa.  Ha mással akartam volna eltemettetni a szeretteimet, akkor most melletük tenném le a voksot. Van három csomagjuk, Iris, Magnolia és Giglio. Az árak a szolgáltatástól függenek illetve a koporsószállító Mercivel az elhunyton kívül még hányan akarnak utazni. És mindjárt három prospektus a borítékban, hogy tudjak adni a barátaimnak is. Kell valakinek? Mind a hármat el tudom ajándékozni, mert az akciók csak december 2008 december 31-ig érvényesek, de az én rokonaim mind jól vannak.

1 komment

Címkék: olaszország temetkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://isis.blog.hu/api/trackback/id/tr49691622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása