HTML

larisse

Olaszságokkal kezdtem, ma már a magyar politikába/közéletbe is belepofázok. Azért jó ide írni, mert legalább kevésbé fárasztom az ismerőseimet a kávéházi filozófiával.

Linkblog

Benelux alagút

2008.10.08. 00:30 cpandacsoki

Rotterdam nagyon jó hely. Egy kimagaslóan kellemes pontja a kikötő, ahova biciklivel is könnyen el lehet jutni. A Benelux alagút a kikötő tengertől távolabbik részén van, a Maas (a Rajna egyik hollandiai szakasza) alatt halad. Három részre van osztva (mindegyik külön légtér): egy az autósoknak, egy a bicikliseknek és egy a gyalogosoknak. A bringaút alagútján fehér csempére fel van festbe óriási betűkkel Jules Deelder verse, amit így tekerés közben pont nyugodtan el lehet olvasni.

Igy szól (Pintér Panni):

Lieve Ari
Wees niet bang

De wereld is rond
en dat istie al lang

De mensen zijn goed
De mensen zijn slecht

Maar ze gaan allen
dezelfde weg

Hoe langer je leeft
hoe korter het duurt

Je komt uit het water
en gaat door het vuur

Daarom lieve Ari
Wees niet bang

De wereld draait rond
en dat doettie nog lang

(Kedves Ari Ne félj A világ kerek és már régóta az Az emberek jók Az emberek rosszak De ugyanazon az úton járnak Minél hosszabban élsz annál rövidebb ideig tart Vízből jöttél és tűzön át mész el Ezért kedves Ari Ne félj A világ forog és még sokáig forog).

1 komment

Címkék: benelux alagút lieve ari

A bejegyzés trackback címe:

https://isis.blog.hu/api/trackback/id/tr92667157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.10.04. 20:29:46

Dehát ez zseniális! Nem túlzás!
süti beállítások módosítása